Kontroll over dataene dine

Slett RoamGo-kontoen og dataene dine

Denne siden gjelder Android-appen RoamGo, pakke net.roamgo.android, Android-appen roamvpn, pakke net.roamgo.vpn, og den felles RoamGo-kontoen din. Du trenger ikke å ha appen installert for å sende en forespørsel om sletting.

Be om sletting på nettet

Send oss en e-post fra adressen som er knyttet til kontoen din. Hvis du ikke har tilgang til den innboksen, oppgir du kontoens adresse og forklarer dette i meldingen, slik at vi kan bekrefte eierskapet på en annen egnet måte.

Send forespørsel om sletting på e-post

E-post: support@roamgo.net

Be om sletting i Android-appen

  1. Åpne RoamGo og velg Profile.
  2. Åpne Account settings.
  3. Velg Delete account og bekreft forespørselen.

I roamvpn åpner du Account → Delete RoamGo account for å komme til denne siden og sende en forespørsel om sletting. Dette sletter den felles RoamGo-kontoen, inkludert VPN-tilgangen. Eventuelle kjøp i butikken administrerer du separat i Google Play.

Dette skjer etter forespørselen din

  • Vi bekrefter at den som ber om sletting, har kontroll over kontoen før vi behandler forespørselen.
  • Vi sletter eller avidentifiserer kontoprofilen, aktive innloggingsøkter, registrerte tokener for push-varsler og andre personopplysninger som vi ikke er pålagt å oppbevare.
  • Vi ber tjenesteleverandører som behandler kontodata på våre vegne, om å slette dem der det er aktuelt.
  • Vi bekrefter på e-post når slettingen er fullført. De fleste forespørsler fullføres innen 30 dager; vi gir deg beskjed hvis gjeldende lov tillater eller krever mer tid.

RoamDesk og data fra Facebook, Instagram og WhatsApp

RoamDesk er den felles innboksen bedrifter bruker til å svare kundene sine. En bedrift som har koblet til en Facebook-side, en Instagram-konto eller et WhatsApp-nummer, kan når som helst slette dataene RoamDesk lagrer for den:

  1. For å slette én samtale åpner du den og velger søppelbøtteikonet (Delete conversation). For å slette en person og alle samtaler med vedkommende åpner du Contacts og sletter kontakten.
  2. For å slette alt åpner eieren av arbeidsområdet Settings → Delete this workspace. Dette sletter arbeidsområdets medlemmer, kanaler og kanalenes lagrede tilgangsopplysninger, kontakter, samtaler, meldinger og filer.
  3. For at RoamDesk ikke skal motta noe mer, fjerner du RoamDesks tilgang i Facebook-innstillingene dine under Business integrations, eller i Meta Business Suite.

Hvis du har skrevet til en bedrift som bruker RoamDesk, er det den bedriften som kontrollerer samtalen din: be bedriften om å slette den. Du kan også sende en e-post til support@roamgo.net med navnet på bedriften og kontoen eller nummeret du skrev fra, så videresender vi forespørselen og hjelper bedriften med å fullføre den.

Data vi kan måtte oppbevare

Vi kan oppbevare begrensede opplysninger om transaksjoner, fakturaer, skatt, svindelforebygging, tvister og telekommunikasjon når loven krever det, eller når det er nødvendig for å fastsette eller forsvare rettskrav. Oppbevarte opplysninger er begrenset til disse formålene og slettes eller anonymiseres når oppbevaringsplikten opphører.

Les mer i RoamGos personvernerklæring.